Trønderidretten vil!

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 5. Okt 2019

Trøndelag idrettskrets skal nå lage sin langtidsplan– TRØNDERIDRETTEN VIL! Langtidsplanen skal behandles på Idrettskretstinget på Stjørdal 24. og 25.april 2020, og nå har du muligheten til å påvirke innholdet i denne.

Idrettskretsen inviterer til innspillsmøter rundt dette i Steinkjer, 15.oktober kl. 19.00. 

Hele invitasjonen kan du se her: Invitasjon Innspillsmøte Trønderidretten vil.pdf

Påmelding til jonas.austmo.kolstad@idrettsforbundet.no innen 11.oktober 2019. Merk i e-post hvilket møte påmeldingen gjelder.


0 Kommentar

Tildeling av kommunale aktivitets- og tiltaksmidler for 2019 er klar.

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 18. Sep 2019

Steinkjer idrettsråd fikk i år inn søknader om kommunale aktivitets- og tiltaksmidler for kr 269 250,- . Med kr 100.000,- å fordele, er det dessverre ikke alle som får sine ønsker oppfylt.  Etter en gjennomgang av søknadene ble det til at alle 11 lagene som innfridde søknadskriteriene, fikk sine søknader helt eller delvis innvilget. 

Fordelingen for 2019 kan dere se på følgende  link: Fordeling 2019

Lagene som har fått tildelt tilskudd, har fått egen mail om dette.  Vi takker for gode søknader og håper det kommer flere søknader neste år. 


0 Kommentar

Nasjonal idrettsrådskonferanse

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 1. Sep 2019

Steinkjer idrettsråd deltok sammen med idrettsråd fra hele Norge på ei nasjonal samling i Ålesund. Møre og Romsdal idrettskrets var arrangør. Fire hovedtemaer:

1. Idrettsglede for alle?

2. Idrettspolitikk og anleggsutvikling.

3. Innspill til kommende idrettsmelding.

4. Idrettsrådet inn i fremtiden.

Fredag ettermiddag og kveld var viet temaet; er det idrettsglede for alle? Gjenspeiler aktiviteten verdiene våre? Før middag overvar vi teaterforestillingen om "Ingen er homo i 2. divisjon" v/Carl Morten Amundsen og Andreas Koschinski Kvisgaard.

Idrettsrådet i Stavanger hadde en virkelig flott start på lørdagen med et innlegg om idrettsrådenes (manglende) posisjon. Den ferske idrettspresidenten Berit Kjøll fikk veldig tydelige meldinger med seg hjem. Deretter kommunal planlegging og samhandling med idrettsrådet v/Ålesund kommune og idrettsrådet. En presentasjon av Spjelkavik idrettspark - et område utviklet i samspill mellom frivilligheten og det offentlige. En orientering om ny anleggspolitisk plan for idretten. Idrettstinget 2019 - styrking eller svekkelse av idrettsrådene v/ledelsen i NIF. Innspillsmøte til ny idrettsmelding. Søndag hadde vi innlegg om endringene i spillemiddelordningen og erfaringer med sonemodellen i Trøndelag.

Program og presentasjoner, se her: https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/more-og-romsdal-idrettskrets/kalender/idrettsradskonferanse/0 Kommentar

Idrettsanlegg og spillemiddelsøknader

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 20. Aug 2019

Trøndelag Idrettskrets og Trøndelag fylkeskommune inviterer til temakveld med tema idrettsanlegg og spillemiddelsøknader.

Målgruppe: Alle idrettsråd, idrettslag og særidrettsgrupper/ildsjeler med ideer eller planer om utvikling av idrettsanlegg.

Sted:  Campus Steinkjer, (auditorium Steinkjerhallen), Elvenget 20

Tid:  12.september, kl. 18.00-2100

Pris: Gratis. Husk påmelding.

For informasjon om påmelding, trykk her.

Kontakt:
Einar Lund, tlf 41900030, einar.lund@idrettsforbundet.no
Tove Helland Pedersen, tlf 47061390, tovpe@trondelagfylke.no

 

Påmeldingsfrist: 5.september


0 Kommentar

Landsskytterstevnet 2023 blir i Steinkjer

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 13. Aug 2019

Steinkjer er tildelt Landsskytterstevnet for 2023. Se artikkelen fra Trønder-Avisa, 1. august for mer informasjon. Steinkjer idrettsråd gratulerer!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline