Idrettens Stormøte 2020 AVLYST

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 5. Okt 2020

AVLYST!

På bakgrunn av den uavklarte smittesituasjonen i Steinkjer så har Steinkjer Idrettsråd valgt å avlyse Idrettens Stormøte 2020. Vi håper at dere i 2021 ønsker å delta på Idrettens Stormøte. 
Vi beklager på det sterkeste og vi skal gjøre det vi kan for at vi igjen skal kunne møtes, drøfte og være sosial på idrettens premisser.

De som har betalt sine billetter vil få dette refundert i løpet av ett par dager. 

Steinkjer idrettsråd har gleden av å invitere dere til Steinkjeridrettens Stormøte 2020.

Arrangementet skal avholdes i Steinkjer rådhus, rådhussalen, der det er plass til 95 gjester. Invitasjonen går først til idrettslagene og kommunen. Hvis det viser seg å være plass til flere, blir næringslivet og andre invitert. Hvert idrettslag kan melde på inntil 2 personer hver.

Fristen for påmelding har vi satt til 15. oktober.

Intensjonen med Stormøtet 2020 er å samle idrettene, skape motivasjon og engasjement for Steinkjeridretten. Gjennom felles opplevelser skapes også interesse og behov for samarbeid på tvers av idretter. Årets felles opplevelse er foredrag med Øystein Pettersen, "Hvem vil du være?" 

Karrièren som skiløper begynte i 1999 da han gikk på idrettslinjen på Bjerke videregående skole i Oslo. Øystein valgte å satse på skisport og utmerket seg som en svært dyktig atlet. Den største oppnåelsen ble OL-gull i lagsprint under OL i Vancouver med Petter Northug. Siden vant han flere medaljer verden over, blant annet sølv i Norgesmesterskapet på ski i 2007, sølv og bronse i World Cup, pallplasseringer i NM i sprint og femmila, gull i Ski Classics, og flere seire i Blinkfestivalen og Toppidrettsveka.

Som idrettsutøver og person er Øystein opptatt av å ikke la seg kue av hva andre mener. Han bryr seg ikke om hva andre mener er normalt og lar seg ikke stoppe av vedtatte sannheter. Øystein lever med troen om at utvikling kun kan skje om man tør å skille seg ut og gjøre noe annet enn resten. Forskjellen på et godt eller dårlig miljø ligger ikke i tilgang på kunnskap, ressurser eller folk, men i summen av hva alle som tar i del i miljøet bringer til bordet hver dag.

Blant temaene i foredragene til Øystein er bevissthet rundt mål, handlinger, vaner, tanker, prioriteringer, verdier, energi, tid og standarder. Han vil at alle skal vite hvor de vil og hvorfor.

Påmelding gjøres her: Påmeldingslink


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.