JA, til et sunt og bredt utvalg på idrettsarenaene

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 25. Okt 2017

tom smart idrettsmat.jpg Av: Tom Tvedt Publisert: 24.10.2017
Facebook

Smart Idrettsmat som skal gjøre det enklere å ta gode valg til glede for både barn og voksne på idrettsarenaen.

Målet er at de som deltar på idrettsarrangementer i Norge, får et godt og variert tilbud av mat og drikke.

Energi nok til å stå løpet ut

Landets idrettsutøvere, både små og store, deres familier og ikke minst supportere tilbringer mange timer i haller og på baner flere dager i uken. Deltakelsen danner grunnlaget for idrettsglede og felleskap gjennom hele livet, og vi er glade for at en så stor del av den norske befolkningen er engasjert i idretten. Derfor ønsker vi å arrangere idrettsarrangement hvor man både blir engasjert og underholdt, samtidig som vi får variert og riktig påfyll til å holde gjennom en hel dag.

Små grep gir store utslag

Vi vil bidra til at klubbene kan ta de små grepene som sikrer at særlig barn og unge får et godt nok tilbud til at de kan velge balansert og riktig påfyll på idrettsarenaen. Derfor sikrer Smart Idrettsmat at klubbene får gratis rådgivning, enkel bestilling, direkte levering av produktene og gratis utlån av kjøleskap.

Det er utviklet smarte oppskrifter som gjør det enkelt å komme i gang og klubbene får tilgang til rabatterte produkter. Det foregår allerede mange spennende tiltak ute i kretser og klubber, men vi vil gjerne gå i front og bruke våre påvirkningsmuligheter slik at dette initiativet implementeres i tiden fremover. Det må bli lettere for både barn og voksne å gjøre smartere valg når sulten melder seg.

Er du ikke enig?

Tom Tvedt

Teksten stod opprinnelig på trykk i Dagbladet 24. oktober. 

Ønsker ditt idrettslag Smart Idrettsmat? Kom i gang med å opprette en profil her.


Video fra Tine

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.