Energi og miljø i idrettsanlegg

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 14. Feb 2018


I regi av Steinkjer Idrettsråd, Steinkjer kommune og Steinkjerhallen ble det avviklet inspirasjonskveld for lag og foreninger i kommunen denne uke. De fremmøtte fikk høre et inspirerende og interessant foredrag av Bjørn Aas fra SIAT ved NTNU om energi og miljø i idrettsanlegg. Det ble spesielt satt fokus på utfordringene knyttet til kunstgressbaner og granulat. Tror flere av de fremmøtte fikk noe å tenke på i forbindelse med planleggingen av nye kunstgressbaner og kommende utskiftinger.

SIAT - Senter for Idrettsanlegg og Teknologi har mye kunnskap å dele blandt de som tenker på å realisere idrettsanlegg for øvrig. Det anbefales å ta kontakt med SIAT for å avklare hva de kan bidra med i prosjektene.

Det ble trukket 3 pengepremier a kr. 5.000,- blant de fremmøtte idrettslagene. Vinnerne ble Følling Idrettslag, Sparbu Idrettslag og Egge Idrettslag. Vinnerne blir kontaktet innen kort tid - gratulerer!

Til slutt fikk de som ville av de fremmøtte prøve seg i den nye klatreveggen i Steinkjerhallen. Dette var både utfordrende og spennende. Veggen har utfordringer for alle nivåer og ser ut til å være en suksess.

Vi vil benytte anledningen til å takke for oppmøtet og lykke til med nye prosjekter i tiden fremover. Ta kontakt hvis dere ønsker bistand/rådgivning i forbindelse med prosjektene, så skal vi forsøke å bistå så godt vi kan. Presentasjonen fra Bjørn Aas kan lastes ned her.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.