Årets Ildsjel - vi trenger deres tips til kandidater

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 28. Aug 2018 Idrettens Hederskveld er den kvelden i året der Trøndersk idrett hedrer de tusenvis av frivillige i våre idrettslag. Dette er gladkvelden for alle med et hjerte som banker for idrett og frivillig innsats i alle våre lokalmiljøer. 

I 2018 arrangeres Idrettens Hederskveld (IHK) fredag 19. oktober på Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. 

Det spesielle med IHK 2018 er at Trøndelag idrettskrets presenterer Ildsjeler fra alle kommuner i et samlet Trøndelag. Ildsjelene er plukket ut av idrettsrådene i Trøndelag idrettskrets. Ildsjelene er hovedattraksjonen i et show der vi presenterer alle vinnerne fra scenen og de får statuetten som synlig bevis på vår takknemlighet. 

Idrettsrådet på Steinkjer trenger derfor deres hjelp til å fremme kandidater til ildsjeler. Meld inn kandidater til Steinkjer Idrettsråd innen 12. september. Meld inn fullt navn på kandidaten, idrettslag kandidaten tilhører og en enkel begrunnelse på hvorfor akkurat denne kandidaten fortjener å bli årets ildsjel.

Søknaden sendes pr epost til: tu@boli.no innen 12.september 2018.

Steinkjer Idrettsråd vil på bakgrunn av mottatte kandidater ta et endelig valg på hvem som skal foreslås som årets ildsjel for Steinkjer 2018.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.