På besøk hos Steinkjer Håndballklubb

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 22. Jan 2019

Bilde: Nederst fra venstre: Robert Ertsås, Lisa Gjølga, Rune Hammer styreleder, Monica Susegg og Knut Ivar Brekk. Bak fra v/Berit Gotvasli og Yngve Halse fra Steinkjer håndballklubb. Marit Moe og Trond Sakshaug fra Steinkjer idrettsråd. Bildet er tatt av daglig leder Jan Terje Mathisen


På besøk hos Steinkjer Håndballklubb

Steinkjer idrettsråd er på en besøksrunde til sine medlemmer, idrettslagene i Steinkjer. Det er over 50 lag og foreninger og de har rundt 10 000 medlemmer. Steinkjer håndballklubb er en meget aktiv klubb, med mange aktive og som arrangør. På idrettens hederskveld i Trøndelag, 2018, fikk Steinkjer håndballklubb årets utmerkelse som beste arrangør for håndballarrangementet Sparebankcup1. 

Idrettsrådet vil gjerne ha innspill til idrettspolitisk handlingsprogram og her er håndballklubben veldig tydelig på at økt bruk av Steinkjerhallen og øvrige haller til en lav leiepris som mulig - er en god investering. At Steinkjer også har større tyngde som vertskap for internasjonale, større nasjonale og regionale idrettsarrangement, må også være høyt på agendaen.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.