Årets ildsjel i Steinkjer ble Silver Club - Steinkjer skiklubb

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 4. Nov 2019

Styret i Steinkjer skiklubb sin begrunnelse til hvorfor Silver Club skulle hedres som årets ildsjel:

"Det er utfordrende å skulle drive en forening med ansvar og drift av et idrettsanlegg som benyttes av «alle», hvor timene som legges ned er på fritiden.

"Det e itjnå som kjæm tå sæ sjøl", og spesielt ikke når det gjelder vedlikehold og oppgradering av idrettsanlegget som årlig huser, fasiliterer og tilrettelegger for en rekke årlige arrangement, sommer som vinter. 

Silver Club, veteranene og de store kontinuitetsbærerne i Steinkjer Skiklubb, har i en årrekke vært essensielle for at Steinkjer skistadion i dag peker seg ut som et av Norges beste anlegg. De er aldri vonde å be om hjelp, og i de fleste tilfeller er det de selv som forespør om de kan få lov til å bidra. Og bidra kan de. På ALT

Parkeringsvakter, drikkelangere, løypekostere, skogsforvaltere, gressklippere, snekkere, malere, økonomer, ingeniører m.fl., «ja sammen så veie vi flere tonn». Og den erfaringen og faglige tyngden er gull verdt. Den er gull verdt når garderobe-anlegget skal pusses opp. Den er gull verdt når regnskapet skal avstemmes. Den er gull verdt når løypenettet nesten vokser igjen. Den er gull verdt når man skal bygge anlegg for å øke aktiviteten blant barn og unge. Den er ikke minst gull verdt for senere generasjoner, som lærer at frivillighet ikke er en selvfølge. 

Denne «noen». Denne noen som gjør det vi andre ikke tenker over, med mindre det ikke gjøres. Det er Silver Club. Og det gjør de uten å kreve noe tilbake. Det har de gjort i alle år. Og de kommer til å fortsette å gjøre det i alle år. Men vi tar det aldeles ikke for gitt"

Foto: Viggo Jakobsen, Globetrotter event & artist. På bildet: Ordfører i Steinkjer Bjørn Arild Gram. Representanter fra Silver Club Helge Blengsli, Edvin Dahl og Knut Skogan.


.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.