Protokoll fra årsmøte i Steinkjer idrettsråd

Postet av Steinkjer Idrettsråd den 4. Mar 2020

27. februar i år avholdt idrettsrådet sitt årsmøte. 21 personer fra 18 idrettslag, deltok i møtet.

                                                                       Leder Marit Moe ønsker velkommen til årsmøtet


Idrettsrådet hadde engasjert gode innledere. Ordfører Bjørn Arild Gram var førstemann ut å redegjorde for kommunens ambisjoner og forventninger for Steinkjeridretten. I 2023 skal det gjennomføres et stort arrangement i Steinkjer. Leif  Røkke fra Steinkjer skytterlag holdt et engasjert innlegg om Landsskytterstevnet 2023 i Steinkjer. Et arrangement som tre av kommunens idrettslag står sammen om; Forr, Kvam og Steinkjer skytterlag. Det er mange diskusjoner om hvordan en skal rekruttere og  beholde barn og ungdom i idretten. Steinkjer skiklubb v/Ivar Nastad holdt et innlegg om deres arbeid med denne problemstillingen. Stine Strand folkehelsekoordinator i Steinkjer orienterte om at kommunen hadde søkt om å få delta i ei pilotordning om fritidskortet og kommunen vil ha en dialog med idrettslagene om dette.

Saker som bl.a. ble behandlet på årsmøte var: Kriterier for LAM-midler (lokale aktivitetsmidler), ny lovnorm for Steinkjer idrettsråd, sammenslutning av Steinkjer og Verran idrettsråd.

Nytt styre for Steinkjer idrettsråd ble: Leder Marit Moe fra Sørlia IL, nestleder Grete Folden fra Beitstad IL, Harald Fossvik fra Egge IL, Lars Stokke fra Henning skilag, Jan Terje Brandsegg Mathisen Steinkjer håndballklubb, Halfdan Ludvigsen Follafoss og John Ivar Hovd fra Malm. Fra Bedriftsidretten møter Trond Sakshaug og fra kommunen med møte- og talerett møter Benthe Asp og Bente Markhus.


Signert protokoll fra årsmøtet ligger her: http://www.steinkjeridrettsråd.no/p/51674/2020 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.