Heder til fotballtrenere

Postet av Sørlia IL den 20. Aug 2021

Sørlia G19 har dessverre gått i oppløsning. Trenerne som har trent laget i “alle år” er Trond Kåre Olsen og Nils Arnesen. Enkelte av G19-spillerne har blitt trent av Olsen og Arnesen siden de var seks år og fram til i dag.

Spillerstallen som vant sølv i A-sluttspillet i Storsjøcupen i 2019.

Tre som er fornøyde med trenerne er Mathias Nordgaard, Sondre Langlitrø og Daniel Thune.

Nordgaard sier han har satt stor pris på Trond Kåre og Nils i alle årene de trente ham.

- Jeg takker de for alltid å ha tro på meg som spiller og takker de for noen fantastiske minner. Jeg beundrer alt arbeidet de har lagt ned, og føler de har stor del i at jeg har trivdes så lenge, sier han.

Spillerstallen som vant bronse i A-sluttspillet i Storsjøcupen i 2018.  

 

Sondre Langlitrø sier Trond Kåre og Nils har vært to seriøse trenere helt siden de startet.

-De har alltid villet det beste for laget, og alltid tatt oss med i beslutningene sine. De har alltid hatt en plan til hvordan vi skal utvikle oss som lag, og jeg vet at de også har brukt mange timer av sin egen fritid til dette laget. De har vært gode trenere fra start til slutt, og jeg ønsker de lykke til videre, sier Langlitrø.

 

Daniel Thune er enige med lagspillerne.
 -Trond Kåre og Nils er to kompetente og seriøse trenere med mye kompetanse og erfaring. De vil alltid det beste for oss, og har alltid en god plan for framtiden. Det er to trenere som har gjort meg til en bedre spiller på de tre-fire jeg har spilt under dem, sier Thune.

Sørlia G19 har blant annet oppnådd 2. og 3.plass i Storsjøcupen i 2018 og 2019. Laget ble også trent av Pål Lagestad som var hovedtrener fra spillerne var 12-16 år.

De to trenerne får et gavekort fra Sørlia IL som en symbolsk påskjønnelse for en stor innsats for fotballen på Sørlia.


Trenerne (f.v.) Pål Lagestad, Trond Kåre Olsen, Nils Arnesen og Roar Aalberg. 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.